Vuokravälittäjä

Moi!

Nimeni on Aleksi Räsänen ja etsin sijoitusasuntoosi uuden vuokralaisen puolestasi. Kaikki sai alkunsa, kun siskoni pyysi minua valokuvaamaan hänen sijoitusasuntonsa. Tuosta kaksiosta käytiin lopulta niin kova kisa, että hinta nousi yli pyynnin. Sen jälkeen olen auttanut ystäviäni asuntojen vuokraamisessa – omien kohteideni lisäksi totta kai. Nyt myös sinä voit hyödyntää osaamistani.

Kauppakorkeakoulussa perehdyin asuntosijoittamisen teoreettiseen ja matemaattiseen puoleen. Käytännön kokemusta olen kartuttanut opintojen jälkeen, viime vuosina kiihtyvään tahtiin. Seuraan asuntomarkkinoita viikoittain.

Varsinaiseksi päivätyökseni teen B-to-B-myyntiä. Reilun kymmenen vuoden aikana olen oppinut niin myymisestä kuin ostamisesta valtavasti ja menestyn työssäni erinomaisesti. Pidän kaupankäynnistä ja sopimusten tekemisestä niin paljon, että haluan tehdä sitä myös vapaa-ajallani. Markkinointi-, myynti- ja neuvottelutaitojeni avulla saan asuntoosi hyvän vuokralaisen, joka maksaa sinulle parhaan mahdollisen vuokran.

Asuntojen vuokraaminen on minulle sivutyö, jota teen puhtaasti rakkaudesta lajiin.

En siis etsi vuokralaisia toisten sijoittajien asuntoihin rahan vuoksi, vaan ennen kaikkea intohimosta asuntosijoittamiseen ja diilien tekemiseen. Tästä lähtökohdasta käsin haluan hoitaa vuokrauksen kuin kyseessä olisi siskoni asunto. En ole helpon ja nopean rahan (=välityspalkkion) perässä. En vuokraa asuntoasi ensimmäiselle ehdokkaalle, vaan parhaalle mahdolliselle vuokralaiselle, jonka kelpuuttaisin myös omaani tai siskoni asuntoon.

Vuokralaisen valinta on asuntosijoittajan tärkein päätös – heti asunnon ostotarjouksen tekemisen jälkeen. Siinä kannattaa siis olla tarkkana. Olen mielelläni avuksi, kun uuden vuokralaisen etsiminen pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan sijoitusasuntoosi on ajankohtaista.

Asunnon vuokraaminen ei ole rakettitiedettä ja onnistuu varmasti myös sinulta itseltäsi. Siitä huolimatta välittäjän käyttäminen voi olla hyvä ratkaisu. Tässä 3 + 1 yleisintä syytä, miksi  antaa asunto minulle vuokrattavaksi:

  1. Käytät vähäisen vapaa-aikasi sunnuntaipäivisin ja arki-iltoina mieluummin johonkin muuhun kuin vuokralaisehdokkaiden puheluihin ja sähköposteihin vastaamiseen ja näyttöjen järjestämiseen.
  2. Asut toisella paikkakunnalla. Pitkä välimatka tekee näyttöjen järjestämisestä hankalaa ja matkoihin menisi paljon aikaa ja rahaa.
  3. Sinulla on useita asuntoja, joten niistä jonkin vuokralainen on melkein aina vaihtumassa.
  4. Olet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Et ole koskaan antanut asuntoa vuokralle ja haluat, että kaikki tulee hoidettua varmasti kerralla oikein.

Olethan minuun yhteydessä heti, kun nykyinen vuokralaisesi irtisanoo vuokrasopimuksen. Nopea toiminta on välttämätöntä, jotta saan vuokrattua asuntosi pikimmiten uudelleen ja vältyt tyhjältä kuukaudelta.

Tutustu seuraavaksi vuokrauspalveluun asuntosijoittajalle.

Vuokrausterveisin,

Aleksi Räsänen
o5o 355 38oo
etunimi.sukunimi (8) aleksirasanen.fi