Palvelut asuntosijoittajalle

Vuokraan pääkaupunkiseudulla sijaitsevan sijoitusasuntosi avaimet (vuokralaisen) käteen -periaatteella. Antamalla asuntosi vuokrauksen minun tehtäväkseni, säästät valtavasti aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse ottaa stressiä vuokralaisen vaihtumisesta.

Kaikkea toimintaani ohjaa ajatus auttaa sinua kuin olisit siskoni. Vuokraan asuntosi vain luotettavalle vuokralaiselle. Toinen periaatteeni on, että laskutan vain tuloksista. Palkkaamiseni on sinulle täysin riskitöntä.

Näin vuokrauspalvelu käytännössä toimii:

  1. Ota minuun yhteyttä ja kerro tilanteestasi sekä vuokrattavasta asunnosta.
  2. Tapaamme asunnolla (tai tilanteen mukaan kotonasi tai etänä) ja teemme toimeksiantosopimuksen.
  3. Otan asunnosta korkeatasoiset valokuvat ja kirjoitan asunnon parhaita puolia korostavan ilmoitustekstin. Käynnistän markkinoinnin.
  4. Vastaan vuokralaiskandidaattien yhteydenottoihin, selvitän heidän taustat, esittelen asunnon ja vuokrausehdot.
  5. Käyn parhaat ehdokkaat kanssasi läpi ja voit valita heistä mieluisimman vuokralaisen. Halutessasi teen päätöksen puolestasi.
  6. Laadin vuokrasopimuksen ja huolehdin sen allekirjoittamisesta.
  7. Luovutan vuokralaiselle asunnon avaimet, kun vakuusmaksu ja ensimmäisen kuukauden vuokra ovat tulleet pankkitilillesi.

Lisäksi hoidan yhteydenpidon pois muuttamassa olevan vuokralaisen kanssa ja sovin käytännön järjestelyistä ja aikatauluista hänen kanssaan.

Veloitan asunnonvuokrauspalvelusta 500 € + alv 24%. Palkkioni on 100-prosenttisesti verovähennyskelpoinen.

Soita, lähetä WhatsApp-viesti tai sähköposti niin keskustellaan ja katsotaan, miten voin auttaa sinua.

Terveisin,

Aleksi Räsänen
o5o 355 38oo
etunimi . sukunimi (8) aleksirasanen.fi

P.S. Keskustelen mielelläni vuokrauksen lisäksi muistakin asuntosijoittamiseen liittyvistä aihepiireistä. Ajatusten ja ideoiden vaihtaminen voi avata uusia näkökulmia, eikä maksa mitään! Ota rohkeasti yhteyttä.